ВМРО обвини ГЕРБ в провеждането на кална и неморална кампания в Русе

11:59, 24 окт 19 25 2479 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Водачът на листата на „ВМРО - Българско национално движение (НФСБ)“ в Русе Иво Пазарджиев излезе с отворено писмо до кандидата за кмет на община Русе, издигнат от ПП „ГЕРБ“ Диана Иванова“ заради водения черен пиар срещу опонентите ѝ.

В писмото Пазарджиев посочва, че са отпечатани десетки хиляди книжки, в които е накърнено достойнството и са злепоставени опонентите ѝ.

„Единият бил внук на убиец по време на тоталитарния режим. Другият кандидат е описан като „червена бабичка“ на 90 години, а той дори все още няма навършени 70!  Нашият кандидат има за грях, че носи черни костюми и от това се правят неадекватни заключения“, посочва той.

Прекрачени са всяка мярка и добър тон, а повечето от твърденията са само засукани и напудрени лъжи. Единствено Вие и още един кандидат за кмет сте целите в бяло, коментира Пазарджиев.

Той припомня, че пред телевизионна аудитория от цяла България Иванова се е обявила против този стил на водене на кампания и въпросните книжки са били спрени от разпространение, но само за два дни и сега  отново градът е залят с тях.

„Обръщам се към Вас с един-единствен въпрос: Защо го правите? Всички знаем, че проучванията не са добри за Вас и нямате шанс да бъдете избрана за кмет на Русе, но това повод ли е да се нарушават така грубо моралът и нормалните човешки отношения? Стратегията на Вашата партия ГЕРБ и на ментора Ви, който е родом от Бяла, е да бълват лъжи. Крайната цел е ясна – да отвратите хората от всички политици и да ги откажете да гласуват. Това обаче не е нещо непознато. Отново разчитате на циганския вот и на партийните талибани да решат изборите, но този път няма да се получи. Русенци искат промяна!“, пише  Пазарджиев в писмото си.

В него той подчертава, че властта не е всичко и призовава кандидата на ГЕРБ да спре с тези практики.

„Вярвам, че у Вас е останало нещо от присъщата почтеност на българските учители. Изборите ще минат, а Вие отново ще живеете в нашия град и ще носите позора не на загубата, а на нечестната игра!“ – с тези думи кандидатът на ВМРО за общински съветник завършва писмото си.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама