Жена пропадна в стара шахта в Русе

17:49, 11 фев 22 25 2418 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Жена пропадна в стара шахта на ул. „Вискяр“ в Русе. Инцидентът е станал сутринта, докато е разхождала кучето си. Тя е откарана в болница, където е установено, че има счупен лумбален прешлен.

50-годишната учителка е стъпила върху бетонна плоча, която се е пропукала. Жената е пропаднала в шахтата с дълбочина около три метра. Съседи разказаха, че всеки ден е разхождала кучето си по един и същи маршрут. Предполагат, че то я е дръпнало и така е стъпила върху шахтата.

Първи на помощ са се отзовали хората от съседните къщи. Една от жените е хвърляла боклука, когато е чула виковете за помощ. Веднага е извикала съсед, който със стълба е успял да извади пострадалата от дупката. Тя е била в силен стрес от инцидента.

Линейка е откарала ранената жена в болницата. На местопроизшествието са изпратени екипи на полицията за извършване на оглед. Предстои изясняване на инцидента и причините, довели до него, съобщи bTV.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама