"Артистисимо" с благотворителен спектакъл в Русе

19:40, 01 апр 19 25 1211 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Артистисимо - 3” е новата премиера на Младежка сцена „Артистисимо“. Тя ще се играе благотворително на 8 април от 19 ч. във Военен клуб-Русе. С премиерния си спектакъл трупата се включва в борбата с войната по пътищата. За трети път в десетгодишната си история школата организира подобна благотворителна инициатива.

Събраните средства ще бъдат дарени за рехабилитацията на катастрофиралия с мотор Станислав Димитров. В пародията на ТВ шоу за таланти участниците ще зарадват публиката с много скечове, танци и песни. Участват: Данаил Александров в ролята на Водещия, Александра Пулин, Боян Тодоров, Велислава Веселинова, Константин Златев, Мариела Димитрова, Мартин Илиев, Михаил Гавраилов, Нина Николова, Петър Ганев, Рени Димитрова, Симеон Иванов, Станислав Ценов и Тошко Велев.

Това е първото представление в афиша на „АРТИСТИСИМО” за 2019 г. - годината, в която трупата отбелязва 10 години от създаването си. В близко бъдеще предстоят домакинство на Втория международен фестивал на поетичния театър от 16 до 18 май, премиера в края на сезона на детската група на школата със спектакъла „Приказка рисувана” и десетдневен майсторски клас в Сардиния, Италия, през юли с участие в международната постановка „Дамата и еднорогът”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама