Пострадалата от врялата вода: Нямаше как да се измъкна, усещането беше ужасно

18:51, 02 дек 18 / Общество Сподели в: 25 404 Topnovini Автор: Topnovini
1

„Както вървя, и си пропаднах. Направо си пропаднах и в следващия момент – жега. Просто усетих как всичко ми гори, бях пропаднала до кръста, нямаше как да се измъкна. В последния момент приятелят на мъжа ми ме хваща и ме издърпва нагоре. И докато да съблека дрехите, и те почнаха да хвърлят сняг отгоре ми, цялата кожа от краката ми падна“, разказва 43-годишната Нергиз Юсеинова, която пропадна в дупка след необезопасена авария на „Топлофикация“ в кв. „Здравец Изток“.

Нергиз е откарана в спешното отделение на УМБАЛ „Медика“, където незабавно е оперирана.

Пострадалата е категорична, че ще търси правата си в съда. Хората от съседните блокове са подавали сигнали предишните дни за аварията, но никой не е реагирал. „Поне една лента можеха да опънат и да не се случи това нещо. Просто по никакъв начин не личеше, все едно някаква локва. Като знам, че там е асфалт, и стъпвах смело. Изобщо не съм очаквала, че ще пропадна. Ще имам претенции към дружеството, най-вече защото там играят много деца и можеше да стане нещо фатално. Те не могат да ми възстановят това, което аз в момента изпитвам като болка, никой не може да ме обезщети за това нещо. Въпросът не е в обезщетението, аз искам виновните да си получат наказанието, защото можеха да го предотвратят, а можеше да стане и нещо по-лошо“, казва жената.

Тя е много благодарна на екипа, който се грижи за нея. В момента се чувства добре, защото е на обезболяващи, които са туширали адските болки от изгарянето.

Сподели в:

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани