Пострадалата от врялата вода: Нямаше как да се измъкна, усещането беше ужасно

18:51, 02 дек 18 25 1357 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Както вървя, и си пропаднах. Направо си пропаднах и в следващия момент – жега. Просто усетих как всичко ми гори, бях пропаднала до кръста, нямаше как да се измъкна. В последния момент приятелят на мъжа ми ме хваща и ме издърпва нагоре. И докато да съблека дрехите, и те почнаха да хвърлят сняг отгоре ми, цялата кожа от краката ми падна“, разказва 43-годишната Нергиз Юсеинова, която пропадна в дупка след необезопасена авария на „Топлофикация“ в кв. „Здравец Изток“.

Нергиз е откарана в спешното отделение на УМБАЛ „Медика“, където незабавно е оперирана.

Пострадалата е категорична, че ще търси правата си в съда. Хората от съседните блокове са подавали сигнали предишните дни за аварията, но никой не е реагирал. „Поне една лента можеха да опънат и да не се случи това нещо. Просто по никакъв начин не личеше, все едно някаква локва. Като знам, че там е асфалт, и стъпвах смело. Изобщо не съм очаквала, че ще пропадна. Ще имам претенции към дружеството, най-вече защото там играят много деца и можеше да стане нещо фатално. Те не могат да ми възстановят това, което аз в момента изпитвам като болка, никой не може да ме обезщети за това нещо. Въпросът не е в обезщетението, аз искам виновните да си получат наказанието, защото можеха да го предотвратят, а можеше да стане и нещо по-лошо“, казва жената.

Тя е много благодарна на екипа, който се грижи за нея. В момента се чувства добре, защото е на обезболяващи, които са туширали адските болки от изгарянето.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама