Група младежи пребиха ученик в Русе заради момиче

11:05, 23 ное 18 25 2293 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Група от трима - четирима младежи са пребили ученик от 11 клас от училище "Васил Левски" в Русе. Детето е в болница без счупвания, съобщи за БТА директорът на училището Галин Ганчев.

Спречкването е било заради момиче. Пострадалият ученик се е сближил с момичето, но доскорошният й приятел е събрал групата от младежи, които не са от училище "Васил Левски", и е започнал бой снощи, в края на учебния ден, в тъмнината зад училищния физкултурен салон. После боят се е пренесъл и навън от училищния двор.

Охраната и училищното ръководство са реагирали веднага, подчерта директорът. Извикана е полиция, линейка, службата на закрила на детето и майката на пострадалото дете. То е отведено в болница заради ударите по тялото и лицето. Охраната на училището веднага е свалила снимките от камерите, предадени са на полицията и побойниците са установени.

По повод на този неприятен случай директорът на училище "Васил Левски" Галин Ганчев припомни за свои предложения за по-голям ред в околоучилищното пространство. Училището е с над 1 600 ученици - най-голямото е в града, и е необходим в края на занятията постоянен полицейски патрул пред сградата, каза Ганчев. Според него трябва най-после да се изгради ограда около двора, който сега е като улица с преминаващи граждани във всички посоки. Ако има ограда, директорът е готов да се постави охрана и на входовете на двора.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама