Любители на билярда се събират в седем града да помогнат на малкия Бобо

13:30, 25 окт 18 25 1721 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

9 билярдни клуба в 7 града ще играят за една кауза - да помогнат на малкия Бобо, който страда от тежка форма на епилепсия, предаде bTV.

За организаторите това е трета подобна проява, като надеждата е да се съберат парите за лечението на Бобо и да бъде постигнат добър резултат – също както по-рано малката Вили проходи, а малкият Петко беше успешно трансплантиран след предните инициативи.

Любители на билярда ще си дадат среща в София, Петрич, Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, Варна, Бургас и Русе, където местни клубове подкрепят идеята за благотворителния турнир. Ще има и поток за професионалисти, а в неделя от 17:30 в клуб BSD известни лица от шоубизнеса ще застанат около масата с щека в ръка за „Звездите играят билярд”.

''Турнирът е направен с цел всякакви хора да играят билярд, дори такива, които никога досега не са играли. Затова имаме много потоци с различни забавни наименования като ''Не е срамно, че не можеш'', ''Не мога, но се забавлявам'', ''Щека за първи път'', казват организаторите.

Ще има и търг на картини.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама