Няма заподозрян за убийството на Виктория Маринова

15:00, 08 окт 18 25 2402 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Властите все още нямат заподозрян за убийството на журналистката от Русе Виктория Маринова. 

След работно съвещание в града във връзка с разследването на случая вътрешният министър Младен Маринов и главният прокурор Сотир Цацаров бяха категорични, че се работи по всички версии.

„Има екипи от Института по психология, които работят по линия на криминалната психология. Естествено те са присъствали на всички действия до момента с оглед да добият достатъчно информация и да направят психопрофил на лицето. Работим по версия както за случайно събитие, извършено от лице, което е с психически отклонения и силно изразен полов нагон, но не изключваме и версия за планирано действие също от такова лице или от някакъв личен мотив. Нито една версия не подценяваме, работим по всички“, коментира Маринов.

Сигналът за намерено тяло в храстите по крайбрежната алея в близост до тенис кортовете в Русе беше подаден от случайно преминаващ гражданин. На място полицаите откриха обезобразеното тяло на Маринова. Множество травми по главата и задушаване са причина за смъртта. Нападението е било извършено в светлата част на деня.

Според разследващите полицаи все повече избледнява версията, че Виктория е била жертва на професионалната си дейност.

Полицаите работят денонощно за разрешаване на случая.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама