Полицията в Бургас е с нов шеф

13:42, 04 окт 19 / Общество 25 1787 Topnovini
1

Старши комисар Калоян Калоянов вече не е ръководител на Областната дирекция на МВР в Бургас. Той е освободен от длъжност със заповед на вътрешният министър Младен Маринов, съобщи БНР.

Старши комисар Радослав Сотиров – досегашен директор на Регионална дирекция "Гранична полиция" - Драгоман  е новият областен директор на ОДМВР – Бургас. Той бе представен днес пред ръководството на крайморската дирекция от главния секретар на МВР – главен комисар Ивайло Иванов.

Досегашният директор на ОДМВР – Бургас старши комисар Калоян Калоянов е преназначен на друга длъжност в системата на МВР. Старши комисар Калоянов благодари за усилията, положените до момента от служителите на ОДМВР – Бургас, като изрази надеждата си, че постигнатите резултати в една от най-тежките и динамично променящи се областни дирекции, ще бъдат надградени с нови идеи и подход.

Старши комисар Радослав Сотиров е роден на 2 март 1975 год. Завършил е специалност „Право” в Югозападния университет „Неофит Рилски” – Благоевград, а на работа в системата на МВР е от 1995 год., като последователно е преминал през различни длъжности в Районно управление – Перник, зам. директор на РДГП – Смолян, зам. директор на СДВР, директор на РДГП Елхово и директор на РДГП Драгоман.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани