Елена Йончева стана за смях след дебата си с Мария Габриел

18:30, 14 май 19 / ИЗБОРИ 2019 25 6749 Topnovini
1

Кандидатът за евродепутат Кристиян Шкварек се подигра на предводителката на левите Елена Йончева. Патриотът, издигнат от ВМРО, обяви във Facebook, че и той би желал дебат с червената дама.

Повод за шеговития коментар от страна на седмия в листата на ВМРО стана предизборният диспут между водачите на листите на ГЕРБ И БСП по-рано днес. В полемиката между Мария Габриел и Елена Йончева, втората демонстрира отчетливи дефицити по отношение на функциите на европейската институция, към която се е устремила. Опитите за атака от страна на Йончева бяха посечени неколкократно и прекалено лесно от опонентката й, което стана повод за лавина от коментари в социалните мрежи. 

Кристиян Шкварек: Аз съм истинският десен кандидат на изборите

Кандидатът за член на Европейския парламент Кристиян Шкварек видя ниска топка в лицето на противник като Йончева. Под формата на пост в официалната си страница във Facebook той духовито подкани червената претендентка за европоста да му ,,надуе рейтинга":

„Г-жо Елена Йончева, съобразно графика Ви, кога е възможно да Ви наемем за дебат? Не е коректно да надувате рейтинга само на ГЕРБ с липсата на познания за функционирането на Европейския съюз.

Кандидатът за евродепутат от ВМРО Кристиян Шкварек съди Facebook за цензура

Споделете ако искате справедливо разпределяне на дебатите с Елена Йончева!“, призова последователите си във Facebook Шкварек.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Ще успее ли вотът на недоверие срещу правителството?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 123 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.