Елена Йончева стана за смях след дебата си с Мария Габриел

18:30, 14 май 19 25 7753 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кандидатът за евродепутат Кристиян Шкварек се подигра на предводителката на левите Елена Йончева. Патриотът, издигнат от ВМРО, обяви във Facebook, че и той би желал дебат с червената дама.

Повод за шеговития коментар от страна на седмия в листата на ВМРО стана предизборният диспут между водачите на листите на ГЕРБ И БСП по-рано днес. В полемиката между Мария Габриел и Елена Йончева, втората демонстрира отчетливи дефицити по отношение на функциите на европейската институция, към която се е устремила. Опитите за атака от страна на Йончева бяха посечени неколкократно и прекалено лесно от опонентката й, което стана повод за лавина от коментари в социалните мрежи. 

Кристиян Шкварек: Аз съм истинският десен кандидат на изборите

Кандидатът за член на Европейския парламент Кристиян Шкварек видя ниска топка в лицето на противник като Йончева. Под формата на пост в официалната си страница във Facebook той духовито подкани червената претендентка за европоста да му ,,надуе рейтинга":

„Г-жо Елена Йончева, съобразно графика Ви, кога е възможно да Ви наемем за дебат? Не е коректно да надувате рейтинга само на ГЕРБ с липсата на познания за функционирането на Европейския съюз.

Кандидатът за евродепутат от ВМРО Кристиян Шкварек съди Facebook за цензура

Споделете ако искате справедливо разпределяне на дебатите с Елена Йончева!“, призова последователите си във Facebook Шкварек.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама