Мъжете във VIP Brother се обединяват срещу Кулагин

17:40, 05 окт 18 / Любопитно 25 1063 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Атмосферата в Къщата се връща към обичайния ритъм от началото на сезона. Въпреки времето, прекарано в изолация с Божана и срещите с психолога Ани Владимирова, Валентин Килагин не успява да намери общ език с останалите Съквартиранти. Поведението на гримьора ще накара мъжете в Къщата да измислят специален план за действие - предвождани от Петко, те ще се опитат да укротят Кулагин. Какво са замислили те, дали ще успеят и как ще реагира гримьорът, ще видим довечера от 21:00 часа.

От ситуацията в Къщата ще пострада и Ваня, която вдигна кръвно и се наложи да посети лекар. За щастие здравословното състояние на естрадната певица е стабилно и тя продължава участието си е шоуто.

Днес е поредната мисия на Съквартирантите – „Танграм“. Какво трябваше да направят те и успяха ли да се справят със задачата ще стане ясно довечера.

Освен всичко това, Биг Брадър подложи на изпитание прага на болка на Ева и прислужника й Стефан в мисия „Мъжете не издържат на болка“. Как се справиха двамата с това изпитание и какви сладки приказки си разменят в общото легло Розмари и Ричард ще разберем днес довечера.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама