Кулагин и Божана се подлагат на психотерапия извън Къщата на VIP Brother

15:35, 28 сеп 18 / Любопитно 25 1530 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В къщата на Big Brother царят мир, спокойствие и разбирателство. Най-доволни от така създалата се ситуация изглеждат Петко и Константин. Дори Розмари, която беше опората на Кулагин, се чувства освободена. Никой обаче не подозира, че тази липса няма да е завинаги.

Докато в Къщата съквартирантите ликуват и се наслаждават на спокойствието, в Изправителния център Божана и Кулагин са подложени на истинска терапия. Те съжителстват в тайна стая, далеч не така луксозна като останалата част от Къщата, нито така обширна. С тях работи психоложката Ани Владимирова, която е подготвила най-различни методи за овладяване и изчистване на конфликта помежду им. На двамата ще им се наложи да застанат очи в очи и да изговорят всичко, което се е насъбрало помежду им.

Днес ще станат ясни и резултатите от проведените психологични тестове и ще чуем експертното мнение на психолог Владимирова - могат ли да се завърнат при останалите съквартиранти или ще останат още време в Центъра.

Тази вечер в предаването ще има включване на живо в Къщата, ще бъдат обявени резултатите от седмичната мисия „Окото на зрителите“, ще стане ясно какъв е вотът на феновете за всяка отделна мисия и какъв ще е бюджетът за следващата седмица на звездните съквартиранти.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама