Преди и сега: Вижте как Мира Добрева критикува VIP Brother

11:34, 03 окт 18 / Любопитно 25 24867 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Само преди две години Мира Добрева е била категорично против евентуално участие във VIP Brother. Това става ясно от интервю, която водещата е дала за Доника Ризова по Bulgaria ON AIR.

Там Добрева твърди, че е „лоялна“ към БНТ- телевизията, в която се излъчва нейното предаване. Водещата е на мнение, че не би трябвало да се намесва името й в друга телевизия.


През 2016 Мира допълва, че влизането във такъв формат би било само за финансовата му полза, а не за личен „експеримент“.

Ето и думите на Добрева две години преди да участва в битка с кренвирши заедно с Папи Ханс: 

 

Как прие решението на съпруга ти да влезе в един формат като VIP Brother, който обикновено живее със скандала?


Безкрайно изненадана и първоначално категорично против, защото смятам, че достатъчно много сгрешихме и двамата, когато в началото на връзката ни показахме личния си живот на хора, които не трябваха да знаят за него – защото не всеки поглежда добронамерено на щастието ти, и то не винаги е пример, То само е повод за негативни мисли и завист. 

Смятах, че наистина греши и наистина бях крайна – дори му писах, той беше в Бразилия, ние дори това решение не го изговорихме. Той получи предложението докато беше на Олимпиадата в Бразилия и ми го каза по Viber… И аз… просто бях толкова шокирана, че цели нощи не можех да спя от притеснение.  

Пишех толкова дълги смс-и с молба да не го прави и му обещах – защото имаме нужди, имаме финансови нужди (въпреки, че сигурно изглежда точно обратното), имаме мечти, които не сме сбъднали от както сме се оженили. 

Толкова много... Толкова много неща исках да сбъдна – исках например да стана приемна майка или да осиновя дете, искала съм да бъда сурогатна майка на най-добрата ми приятелка и винаги са ме спирали точно такива отговорности – неща, свързани наистина чисто финансово. 

Ние живеем в много малко жилище и няма къде да се гледа още едно дете. Обещах му, че никога повече няма да мечтая – няма да искам тези неща! Обещах му, че да колите ни са на десет години- няма да искам нова кола, няма да искам нищо, няма да си купувам обувки, няма да искам нищо, само да не влиза във VIP Brother. Толкова много ме беше страх. Не смятам, че продуцентите  биха навели в една или друга негативна посока везната. Смятам, че хората натежават в лошото там, защото са просто затворени и излизат най-негативните им качества. 

Не бих обвинила продуцентите – самата аз съм продуцент и бих направила най-доброто за предаването си, не най-лошото. Та мисълта ми е, че когато го гледах първите дни аз осъзнавам колко много го обичам и колко ми е хубаво да го гледам, да виждам някакви нови негови страни... Имам усещането, че ми говори през екрана - той знае как аз бих реагирала на съотвена ситуация. И се радвам, че го гледам встрани, защото обикновено той ме гледа отстрани и аз никога не съм имала тази възможност – аз никога не съм го гледала по телевизията и ми е хубаво да го гледам. Сега не съжалявам, че влезе.

 

Любопитен факт е, че интервюто от България он еър е качено в официалния YouTube канал на предаването по БНТ


Ще отидеш ли на някой лайф да го подкрепиш, ако е необходимо? Тоест, ще влезеш ли в играта?


Аз не бих искала да влезна в играта, най-малкото защото съм лоялна към телевизията, в която в момента си излъчвам моето предаване и смятам, че не би трябвало да се намесва името ми в друга телевизия като участник във формат. Но разбира се, ако се наложи нещо крайно, ако трябва да го защитя… Разбира се, че бих отишла. Иначе имаме подписана клауза, да не участвам по никакъв начин във формата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама