Ваня и Ева от "Фамилия Тоника" застават очи в очи във VIP Brother

17:40, 13 сеп 18 / Любопитно 25 1551 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вчера Съквартирантите бяха изпитани от „даскал“ Кънчев по Краезнание. Отборите бяха разделени на мъже срещу жени, a жените взеха ценна победа и получиха правото да отменят едно от решенията на президента и вицепрезидента. Нежните момичета на Биг Брадър единодушно решиха, че Божана може да се къпе с топла вода.

Въпреки всичко, скандалите и напрежението в Къщата не спират. Днес зрителите ще видят как Ваня Костова и Ева, заставайки една срещу друга, ще разкажат истории за враждата помежду им и за това защо "Фамилия Тоника" се разпада. Всичко това ще се случи по време на мисия „Кутии“. Какво ще си кажат двете певици, как ще се отразят откровенията им на самите тях и на живота в Къщата, ще се разбере довечера във VIP Brother.

Кулагин продължава с кавгите. Разговор между част от съквартирантите ще ядоса гримьора и той ще влезе в поредния си конфликт, този път с Петко. Какво ще си кажат двамата и няма ли този път Кулагин да се изправи срещу противник, който е далеч по-опасен от Нора и Диона?

И още – на Яна й прилошава и тя припада. Във връзка с кавгата между мъжа й и Кулагин или от нещо съвсем друго, само днес във VIP Brother!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама