Мира Добрева плете интринги във VIP Brother?

12:57, 12 сеп 18 / Любопитно 25 3943 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вчера се излъчи първият дейли епизод на риалити формата VIP Brother по Нова телевизия. Всички сме запознати с имената на участниците в този сезон, но друг е въпросът какво ще покаже всеки един от тях. Вчера зрителите станаха свидетели на много скандали, а в центъра на интригите се озова водещата Мира Добрева.

Всичко започна с целенасочено събеседване още при влизането в Къщата на Мира с Валентин Кулагин. Телевизионерката „случайно“ вметна за обтегнатите отношения на гримьора с Нора Недкова, за които цяла България разбра след общото им участие в „Черешката на Тортата“.

След като Добрева се направи на ударена и каза, че не е гледала предаването и не знае за конфликт между тях, тя попита Кулагин „скандалът нагласен ли беше?“.

Интересно, ако не знаеш за скандал, защо питаш дали е режисиран?

Мира Добрева не приключи само с това. Тя взе отношение при разпределянето на леглата, след като настана драма, че плеймейтката иска да спи в една стая с Валентин Кулагин. Добрева реши и тук да се включи, насърчавайки конфликта да продължи, заявявайки пред гримьора: „Често настъпваш характери и его...други хора ще те оценят такъв какъвто си...Ти си абсолютно прав.“

Така водещата даде заявка за „тихия интригант“ в Къщата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама