Първи конфликти: Мъже срещу жени в Къщата на VIP Brother

16:00, 12 сеп 18 / Любопитно 25 1103 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Напрежението в Къщата на VIP Brother расте с всеки изминал час. Причина за всички скандали са провокациите и острият език на Кулагин, който още с влизането си в Къщата показа, че няма да търпи никой и нищо. След като още в първата вечер екстравагантният гримьор се скара с Нора и Константин, довечера зрителите ще видят и безцеремонното му изказване: „Женско царство, защото тук всички мъже са станали популярни чрез жените си“ - с 1 куршум, 7 заека!

След решенията на Президента и Вицепрезидента, ще се наложи Божана и Ваня да утешават Ричард, който беше лишен от багажа си до края на сезона. Дали мъжете няма да се окажат принцесите в „Женското царство“?

Ванко 1 бързо се ориентира в Къщата и започва да съветва Кулагин, дори двамата ще заговорят за преврат в Къщата. Какво подготвят мъжете и как ще реагират жените, ще видим довечера.

Тази вечера са и първите номинации в Къщата. Дали заради напрежението в Къщата Кулагин ще бъде първият номиниран или пък непопулярните решения на Президента Нора няма да доведат до нейната номинация?

Какви ще са доводите на Съквартирантите ще видим тази вечер по NOVA.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама