ПП „Републиканци за България“ - Видин откри първата си предизборна кампания

18:00, 06 мар 21 / Новият парламент 25 3473 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

ПП „Републиканци за България“- Видин откри първата си предизборна кампания с водосвет в Катедралния храм „Свети Димитър“. На събитието присъстваха кандидатите за народни представители на партията, както и членове и симпатизанти на Републиканци за България, съобщиха от партията.

„Избрахме да открием предизборната си кампания в един от символите на нашия хилядолетен град – Катедралния храм „Свети Димитър“. Така е започвал всяко свое начинание мъдрият ни народ – в храма, със смирение и вяра в собствените ни сили и възможности да бъдем промяната. Промяна, която ни е нужна днес, в името на утрешния ден на България и децата ни. Благодаря на Негово Високопреосвещенство Видинския митрополит Даниил за окуражителните думи и мъдрите напътствия“, каза водачът на листата на ПП „Републиканци за България“ за 5 МИР-Видин Огнян Ценков. Той подчерта, че кандидатите на партията застават пред своите съграждани с лицата си и свършената работа.

Гюнай Исмаил, областен координатор на Републиканци за България в Шумен: Феодалите на ДПС станаха и на ГЕРБ

Посланията, които отправяме към всички, са за възстановяване на държавността, за работещ парламент, за правителство от авторитетни и качествени хора, за върховенство на правото. Вярваме, че заедно можем да постигнем желаната промяна в името на по-добра България“, посочи Ценков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама