Отменят концерт и забраняват музиката във Видин заради националния траур

10:30, 27 авг 18 25 1562 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В Деня на национален траур днес Община Димитровград отменя планирания  в програмата за празника на града концерт на хората от третата възраст "Празнични ритми“, който бе планиран за 20.30 ч. в парк "Марица". Концертът ще се проведе в сряда вечер, 29 август, със същия начален час, информират от димитровградската администрация.

Останалите две събития от програмата – изложба „От съкровищницата на библиотеката” от 17.30 ч. и Турнирът по футбол на малки врати от 18 ч. на стадион „Раковски“,  ще започнат днес с минута мълчание в памет на загиналите.

Всички национални флагове в общината са свалени наполовина в памет на жертвите от катастрофата в Искърското дефиле.
От Община Димитровград изказват своите съболезнования на всички близки на загиналите и се молят за подобряване състоянието на оцелелите. 

Кметът на Община Видин  Огнян Ценков издаде заповед за забрана използването на озвучителна техника и жива музика на територията на Видинския панаир днес, 27 август.

Изменя се срокът за провеждането на Видински панаир 2018, като той се удължава до 2 септември включително. Предвиденият за 27 август (понеделник) концерт на сръбския изпълнител Миле Китич ще се състои на 28 август, а концертът на Борис Солтарийски ще бъде на 2 септември.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама