Откриха повече от 100 кг контрабанден тютюн при акция в Добрич

11:10, 06 сеп 18 25 1364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След проведена специализирана полицейска операция от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност” при Областната дирекция на МВР- Добрич, са установени над 120 кг тютюн, изсушен нарязан и обработен, и необлепен с акцизен бандерол. Операцията е проведена на на 4 септември на територията на град Добрич, съобщиха още от полицията.

Извършена е проверка на лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация, паркиран в района на жилищен комплекс „Добротица”. Полицейските служители установяват, че водачът на превозното средство 38-годишен мъж от Добрич съхранява 30 кг тютюн, нарязан и обработен и необлепен с акцизен бандерол. Той е задържан за 24 часа.

При извършена проверка на автосервиз по улица „Хан Тервел” са открити 60 кг. тютюн без акцизен бандерол. По случая е задържан 25-годишен мъж от с. Плачи дол, област. Добрич.

Извършена е проверка и на лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, паркиран по ул. „Ген. Колев”. Открити са 31 кг. тютюн без акцизен бандерол. Задържан е водачът на превозното средство, мъж на 30 г. от град Добрич.

По трите случая са образувани досъдебни производства. Уведомена е Райнна прокуратура - Добрич.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама