Тормозът продължава: 800 евро за детска „площадка на ужасите”

10:36, 01 юни 22 25 3120 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

В края на май пострадали собственици от незаконното строителство в петзвезден комплекс край Созопол ни сезираха как ежедневно се борят с незаконни багери, неописуем шум и психически тормоз. И това се случва пред домовете им вече почти месец след забраната на кмета на общината за спиране на строителни и ремонтни дейности, издадена на 15 май.

Сега наши читатели ни сезират и за още една „приятна изненада” по повод празника на детето първи юни.

Тормоз пет звезди край Созопол

Макар че всеки собственик заплаща годишна такса поддръжка на управляващата компания от 800 евро за всеки имот, за да получава чистота, спокойствие и сигурност, и 650 лв., ако иска да паркира един автомобил на територията на комплекса, децата на собствениците няма къде да играят.

Зелените площи отдавна са заменени с новопостроени в последните две години блокове и къщи, а детската площадка на територията на комплекса е във вид, който застрашава здравето и живота на децата.

Така вместо радост и спокойствие за празника на детето, дори срещу солидните суми, които се плащат от собствениците на имоти, за да получават спокойствие и грижа от висок клас, какъвто обещават от комплекса и са длъжни да изпълнят - децата им за първи юни ще получат изпочупени катерушки, стърчащи дървени отломки, метални колчета и няма къде да посрещнат празника си… освен на строеж.

Очевидно приоритет на управляващата компания са не спокойствието и почивката на собствениците и гостите на комплекса, а поредния нов блок.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 16:33, 02 юни 22

Измети

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама