След протестите: Още хора напускат ГЕРБ

12:35, 10 юли 20 / Политика 25 2594 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Любомир Йорданов от ГЕРБ, който е председател на синдикалната организация в Дирекция ”Национален строителен контрол”, съобщи в профила си във Facebook, че напуска партията заради скандала със сараите в парк ”Росенец”. Той призова и да бъде извършена проверка в парк ”Росенец”, но не както е протекла тя в Алепу.

Бившият кмет на Видин Огнян Ценков: Ние вярваме на Цветанов

"Днес, провокиран от вчерашните събития, а и не само от тях, реших да прекратя членството си в ПП ГЕРБ. За мен, някъде във времето, идеята се изгуби. Дори когато днес отидох в офиса не срещнах познати лица. Там има хора, които са спечелили моето уважение, а някои от тях мога да нарека и мои приятели. Случилото се вчера обаче беше нещо, което не съм вярвал, че може да се случи, но явно съм грешил!

Аз вярвам и ще вярвам във всички български институции, в техния професионализъм и експертно мнение. Вярвам, че и черните овце ще излязат. Затова призовавам арх. Иван Несторов и инж. Милен Ненчев да извършат проверка на въпросните сараи. Но ако отново не се допуснат служители на ДНСК на място им предлагам да извършат проверка по документи. Нека да проверят има ли валидно разрешение за строеж издадено от Община Бургас и какви актове по строителството има за строежа, да видят дали е въведен в експлоатация и ако е така да се покаже пред обществото.

Цветанов: Ще изградя партия на принципа "Не на лидерството"

Не случайно посочих точно началник ДНСК и началник РДНСК Бургас, тъй като те са от квотата на "Обединени патриоти". Предполагам, че инж. Милен Ненчев ще бъде мотивиран като регионален координатор на ПП НФСБ. Някак си се надявам, че тази проверка няма да протече по същия или по подобен начин като проверката на подпорната стена в Алепу – да се извършват фиктивни проверки три месеца и да се говорят небивалици след като знаят, че самите те са го въвели в експлоатация и да премълчават това", написа Йорданов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама