Цените по Черноморието по-ниски, да ама не

18:32, 06 юни 20 25 7325 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Автор: Юлиан Тодоров

В социалната мрежа "Фейсбук" се появи снимка на касов бон за плажни услуги от курорта "Слънчев бряг".

От снимката става ясно, че обещания на политиците за по-ниски цени по родното Черноморие не са съвсем истински. Няма защо да се чудим защо колоните от автомобили към Гърция ще са километрични, тъй като казаното там е и направено.

Преди дни министър Ангелкова обеща до 50% спад на цените за плажни услуги по родното Черноморие, като заяви, че Албена ще ни взимат по 1 лв. за чадър и шезлонг, а в Балчик ще доплащаме по още 0.50 лв. На плажовете Перла и Градина пък ще броим по 8 лв., въпреки че концесионерът се е съобразил с изискването за минимум 50% спад на цените на плажните принадлежности.

"От 132 плажа, които са сключили договори за наем и концесия, 17 ще бъдат с нулеви цени. Останалите варират от 1 лев до 5 лева“, обеща министър Ангелкова.

А какво е в действителност се вижда, думите са излишни.

Ключови думи
Напишете коментар
Коментари: 4
1 Гларус 11:12, 07 юни 20

Гергана Димитрова,прекалено много телевизия гледате! Това,което обещава министърката ,не зависи от нея и може да се случи само тогава,когато въпросния инвентар е държавна собственост. Всичко друго изречено и написано в средствата за масова (дез)информация са откровени лъжи.
"Никой не може да ти даде това, което мога да ти обещая аз!"

2 ММ 12:15, 07 юни 20

В Слънчев бряг чадърите и шезлонгите са по 4 лева, тази е от някой район към хотел! Защо не пише чадър или шезлонг? Плажни услуги има много!

3 ММ 12:37, 07 юни 20

Аз съм тук и плащам по 4 лв.за услуга.Не са ми вземали повече... На централния!

4 Иван 13:55, 07 юни 20

А, защо не кажеш, че си била на VIP зона, няма да кажа къде, явно идеята е да ти четат простотиите, които пускаш из умрелия Фейсбук, да плюеш България, да се направиш на интересна и да се шуми около теб?!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама