Двама младежи бяха жестоко пребити на паркинг в Бургас

08:20, 19 апр 19 25 4434 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Младежи са жестоко пребити посред бял ден на паркинг в бургаския квартал „Крайморие”. Побоят става между две компании, които не се познават. От Прокуратурата коментираха за bTV, че са задържани три лица за 72 часа.

Двама млади мъже – Янко и Радул, са откарани по спешност обезобразени в бургаската болница.

„Двете момчета са зверски пребити, момичето е бито – с натъртена ръка, оскубана коса. Двете момчета са бити с бокс”, каза Галя Радулова, майка на Радул.

Младежите излизат от заведение, тръгват към колата си към паркинга и са настигнати и пребити от бой. На мястото няма охранителни камери, затовa разследването се затруднява.

„Ние получаваме сигнала, нашите служители пристигат на място, извършителите ги няма, но имаме описание на автомобила. Подават съответно до патрулите и в Четвърто в „Меден рудник” други наши служители спират въпросния автомобил с извършителите”, обясни главен комисар Калоян Калоянов, директор ОД МВР – Бургас.

Задържаните са криминално проявени. Образувано е досъдебно производство за хулиганство. Случаят е предаден на прокуратурата. От полицията са категорични, че според събраните доказателства двете компании не са се познавали.

От болницата посочиха, че младежите са с мекотъканни контузии по лицата и с данни за мозъчно сътресение.

„Предстои им няколко дни лечение и ще бъдат изписани”, отбеляза д-р Николай Недев, началник Отделение по неврохирургия в УМБАЛ – Бургас.

Тепърва медицинска експертиза ще установява с какво точно са нанесени ударите по лицата на младежите.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 mihailov123456 12:03, 20 апр 19

Слушайте добре малоумни жълти журналисти, тази статия няма нищо общо с реалността! Ситуацията изобщо не беше такава. Момчетата, които са били ,, пребити жестоко” провокираха момчетата, с които са се сдърпали и нараняванията, които са получили са леки телесни повреди. Момичетата, които са приятелките на момчетата се сдърпаха с приятелката на момчето от другата компания. Провокацията беше от страна на тези уж ,, пребити жестоко и невинни момчета”. Веднага ще съобщя за тази статия, защото е клевета и сте подсъдими! Очаквайте обратна връзка скоро!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама