Крадец направи опит за бягство от ареста

10:45, 05 мар 19 / Крими Сподели в: 25 399 Topnovini Автор: Topnovini
1

Служители на Охранителна полиция към Пето РУ на МВР в Бургас са задържали тази сутрин избягал затворник, съобщава Флагман.бг. 

Арестантът две седмици се е криел успешно, докато не е бил задържан преди минути. 
Задържаният е 21-годишният Харислав Андреев от бургаския кв. Рудник. Той е изпечен крадец и изверг, който пребива възрастни хора, за да ги ограби. Към момента го водят в основния корпус на мястото за лишаване от свобода.

Интересното в този случай е, че Харислав е избягал от строителния обект, където е бил назначен да работи срещу заплащане в момент, в който разбрал, че влиза в сила поредна негова присъда за кражба.По непотвърдена информация удължаването на наказанието му ще влоши условията му за престоя в пандиза – поне още 3 години.

Харислав досега е бил настанен в общежитието край село Дебелт и всяка сутрин ходил на работа на обект, нает от външна фирма. Имал шанс и по-рано да излезе на свобода, ако обаче през последните две години не били натрупани няколко течащи съдебни производства срещу него.

Докато се укривал две седмици той е продължил да краде от къщи в кв. Рудник. Разкрит е по оставени отпечатъци в имот, който е бил необитаем. Той е родом и живее в кв. Рудник, където го е укривал баща му.

Сподели в:
Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани