Борисов видя „страховита контрабанда“

15:25, 05 авг 22 / Политика 25 2136 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че в момента контрабандата в страната е „страховита“.

„И не е само със зърното. Не случайно днес са сменени шефовете на митниците, на данъчното. Много скоро техните избиратели ще разберат как са се облагодетелствали и с колко. Виждате, че на всичките наши въпроси служебното правителство всеки ден дава отговори. И те са хаос, хаос, катастрофа и всичко останало“, настоя той на среща със земеделци в Исперих.

От министър на БСП в земеделието се предава на министър от БСП в земеделието. А вие ми говорите за планове. Още малко трябва на народа, за да разбере измамата. Последните издихания излизат едно по едно - 100 милиона изгубили от фонд „Земеделие“, милиард от друга“, пресметна Борисов.

Освободиха Румен Спецов като шеф на НАП

Той окачестви бившите управляващи като „измамници“. „Защо трябва да се коалираме? Няколко служебни правителства на Радев чегъртаха ГЕРБ и обясняваха колко е лошо... Последната партия, която могат да заподозрат във връзки с Радев, е нашата. Но се надявам той да намери поне за някои от проблемите механизми да ги реши“, заяви Бойко Борисов, цитиран от БНР.

Лидерът на ГЕРБ допълни, че много разчита на президента да осигури максимално прозрачни и честни избори, за да не губят хората тотално доверие в машините. „Ако народът не се усети действително да направи много малък резултат за „Промяната“, ще има още един етап, в който народът ще се гърчи. Искате ли да ви кажа как Гълъб Донев ще прави бюджет? Перо по перо. Казвам го с най-добро чувство“, заяви още Борисов.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама