Камерън Диас се връща на екран във филм на Netflix

15:20, 03 юли 22 / Любопитно 25 1300 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Камерън Диас, която се оттегли от Холивуд през 2018 г., ще участва заедно с Джейми Фокс в екшън комедията „Back in Action“ на Netflix. Проектът събира отново Диас и Фокс, които са работили заедно по спортната драма от 1999 г. „Any Given Sunday“ и римейка на „Ани“ от 2014 г., който беше последната филмова роля на Диас преди „пенсионирането“ ѝ, съобщи „Variety“.

Камерън Диас със собствена марка вино

Фокс пусна съобщение в Twitter, където сподели аудиозапис от телефонен разговор с Диас, която сякаш не може да намери думи, за да каже на света, че се завръща на екран. „Не знам как да го направя, разбираш ли?“, казва тя.

Говорих с Джейми и той каза, че има нужда от няколко съвета как да накара някого да излезе от пенсия. Аз съм сравнително успешен в излизането от пенсия“, посочи Том Брейди, който по-рано тази година се оттегли от НФЛ, за да се присъедини отново към „Тампа Бей Бъкейнърс“.

Диас потвърди новината в своя Instagram стори, като написа: „Джейми Фокс, само ти можеш да ме върнеш в действие!!! Нямам търпение, ще бъде страхотно“.

Сет Гордън („Ужасни шефове“) е режисьор на филма по сценарий, който е написал заедно с Брендън О'Брайън („Съседи“). Подробностите за сюжета се пазят в тайна. По думите на Фокс продукцията се очаква да започне по-късно тази година.

Фокс е изпълнителен продуцент на „Back in Action“ заедно с Датари Търнър, О'Брайън и Марк Макнеър. Продуценти са Бо Бауман („Central Intelligence“) за Good One Productions и Гордън чрез Exhibit A.

Звездните женски приятелства, устояли на времето

Една от най-печелившите звезди в края на 90-те и началото на 2000-те години, Диас се прочува след филмовия си дебют в „Маската“ през 1994 г. с участието на Джим Кери. По-късно тя се снима в поредица от успешни романтични комедии, сред които „Сватбата на най-добрия ми приятел“, „Има нещо в Мери“, „Ангелите на Чарли“ и „Шрек“.

През 2018 г. тя обяви, че се пенсионира, което означава, че ролята на мис Ханиган в „Ани“ е последното филмово изпълнение на Диас... докато Фокс и Netflix не почукаха на вратата, пише БГНЕС. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама