Тежка катастрофа с националния ни отбор по футбол

13:55, 11 юни 22 / Спорт 25 2044 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Футболните национали на България претърпяха тежка катастрофа в Тбилиси и неколцина от тях пострадаха. Халфът Тодор Неделев дори бе откаран в болница с пристигнала на място линейка. Играчът на „Ботев“ (Бд) беше опериран по спешност заради забито парче стъкло в задната част на главата.

Продължава падението на националния ни отбор

По думи на пресаташето на националният отбор Виктор Игнатов, Тодор Неделев е получил сериозна травма и има счупване на черепа. Операцията е преминала успешно и 29-годишният футболист е излязъл от упойка. Той е контактен, в стабилно състояние, като ще остане една седмица под лекарско наблюдение, пише bTV. С него през цялата нощ е бил лекарят на националния отбор д-р Бисер Бочев. Според официалното съобщение от БФС всички останали в тима са се отървали или с леки наранявания, или само с уплаха.

Срамна вечер за българския футбол: Грузия разби националите ни

Отборът ни пристигна късно снощи в Грузия, където в неделя ще играе на столичния ст. „Борис Пайчадзе“ мач с домакините от Лигата на нациите. Инцидентът е станал на път от летището към хотела. Националите са били разделени в два по-малки автобуса според изискванията на УЕФА. 

Катастрофата е станала в тунел, когато водачът на задния рейс не е успял да спре навреме и се е ударил с висока скорост в предния бус. Неделев се е намирал в удареното возило и е седял на последните седалки. Местната полиция е започнала разследване на причините за инцидента, а първите версии са хлъзгав път и несъобразена скорост, пише „Сега“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама