Как принц Луи открадна кралското шоу

09:30, 03 юни 22 / Любопитно 25 2427 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Принц Луи открадна шоуто на балкона на Бъкингамския дворец, запушвайки ушите си с ръце по време на авиошоуто по случай платинения юбилей на прабаба му кралица Елизабет Втора, предаде ДПА.

Преди грандиозния въздушен спектакъл 4-годишният Луи беше забелязан да разговаря с кралицата, която с брат му принц Джордж и сестра му принцеса Шарлот галено наричат „Ган Ган“.

Луи, третото и най-малкото от децата на принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин, показа различни изражения на лицето и реакции по време на появата на кралското семейство на балкона на Бъкингамския дворец.

Започват тържествата за платинения юбилей на Елизабет II

Ревът на прелитащите над главите им самолети вероятно е бил прекалено силен за малкия принц, който в един момент стисна здраво ушите си с ръце, с плътно затворени очи и широко отворена уста.

В различни моменти принц Луи може да бъде видян да закрива очите си, да се хваща за главата, да подпира брадичката си, да се опира на лакти на балкона.

Луи не е първото дете, забелязано да запушва ушите си по време на авиошоуто над Бъкингамския дворец. На сватбата на родителите му през 2011 г. малката Грейс ван Кутсем направи същото и дори сбърчи нос точно когато брачната двойка се целуна на балкона. Снимката стана една от най-добрите на деня.

Портрети на Елизабет Втора озариха Стоунхендж

Луи се открои и с моряшкия си костюм, напомнящ на този, носен от баща му при появата на кралското семейство на балкона на Бъкингамския дворец през 1985 г. Тогава Уилям е заедно с родителите си принц Чарлз, който държи малкия му брат Хари, и усмихващата се принцеса Даяна, припомня БТА.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Ernestobeva 23:13, 02 юли 22

Интернет магазин по продаже газов: кислород, аргон,
закись азота в баллонах у компании 50баллон по производству газа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама