Бритни Спиърс е загубила бебето си в началото на бременността

20:15, 15 май 22 / Любопитно 25 1390 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Бритни Спиърс е загубила бебето си в началото на бременността, предадоха „Ройтерс“ и АП. Певицата обяви това в Instagram. 

Бритни Спиърс моли за прошка своите почитатели

Тя заяви, че преживява тежък момент и че вероятно е трябвало да изчака, преди да обяви, че е бременна. Спиърс съобщи на 11 април, че чака дете от своя партньор Сам Асгари.

„С най-дълбока скръб трябва да обявим, че загубихме нашето чудесно бебе в ранен етап от бременността. Това е опустошителен момент за всеки родител, заяви тя в съвместна публикация с Асгари, цитирани от bTV. Те благодариха на феновете си за подкрепата и ги помолиха за уединение „в този труден момент“.

40-годишната поп звездата открито заговори, че иска да има още деца още миналата година. Спиърс има двама сина - 16-годишният Шон Престън и 15-годишният Джейдън Джеймс от предишния ѝ брак с таньора Кевин Федърлайн.

Документален филм разказва за попечителството над Бритни Спиърс

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама