Бритни Спиърс моли за прошка своите почитатели

18:30, 26 юни 21 / Любопитно 25 3162 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

В деня след гръмкото си изявление пред съда, 39-годишната певица Бритни Спиърс се завърна в Instagram и се обърна към феновете. Звездата призна, че през последните години се е преструвала, когато е казвала, че всичко е наред в живота ѝ.

Документален филм разказва за попечителството над Бритни Спиърс

„Приятели, искам да споделя една малка тайна с вас. Вярвам, че хората искат страхотен живот. И съдейки по написаното от мен в социалната мрежа, животът ми е изглеждал направо прекрасно. Това беше една от най-добрите черти на майка ми: без значение колко ужасен е бил денят, за моите братя и сестри и за мен, тя винаги се преструваше, че всичко е наред. Обръщам внимание на хората към това, защото не искам да се мисли, че животът ми е съвършен. Изобщо не е така. И ако сте чели новините за мен тази седмица, сега знаете, че не е така”, написа Спиръс в  Instagram.

Бритни Спиърс записа нова песен с „Бекстрийт Бойс“

Тя поиска прошка от своите почитатели задето през последните две години се е преструвала, че се чувства добре. „Направих го от гордост и ми беше неудобно да споделя какво ми се случи. Но нека бъдем честни: кой не иска да представи живота си в Instagram по положителен начин? Независимо дали ще повярвате или не, но при мен сработи преструването, че всичко ми е наред. Затова реших да публикувам този пост днес, защото, по дяволите, преминах през ада. Чувствам, че Instagram се е превърнал в отдушник за мен, за да споделям и просто да се чувствам важна, въпреки това, което преживях. И се получи. Сега реших да започна да чета повече приказки”, посочва поп звездата, цитирана от БГНЕС.

Бритни Спиърс загуби попечителството над децата си

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама