Мъск: Скоро Twitter може да не е безплатен за някои

20:10, 04 май 22 / Любопитно 25 1624 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Скоро Twitter може да не е безплатен за определени потребители, написа в социалната мрежа бъдещият ѝ собственик милиардерът Илон Мъск.

Бизнесменът може да въведе „малка такса“ за компаниите и за правителствените представители. За обикновените потребители Twitter ще остане безплатен, обещава Мъск.

Засега от социалната мрежа не коментират темата. Очаква се сделката за нейното придобиване от Мъск за 44 милиарда долара да приключи по-късно тази година, пише bTV

Предприемачът вече обяви, че иска да отмени ограниченията срещу езика на омразата, тъй като според него те ограничават свободата на словото.

Мъск предлага множество промени, за да разшири обхвата на платформата. След тях са отваряне на използваните алгоритми, за да се повиши доверието, премахване на спам ботовете и удостоверяване автентичността на всички потребители.

Met Gala се завърна с „позлатен блясък“

На годишната вечеря в Met Gala в Ню Йорк тази седмица Мъск каза, че обхватът на Twitter в момента е само „ниша“ и той би искал много по-голям процент от страната да стане част от дигиталната платформа.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама