Ще има ли втори сезон на „And Just Like That“?

19:05, 23 мар 22 / Любопитно 25 2745 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Въпреки противоречивите отзиви за продължението на „Сексът и градът“ - „And Just Like That“, хитовият сериал ще има втори сезон. Това потвърдиха от HBO Max. 

Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис са готови да се завърнат като съответните си героини - Кари Брадшоу, Миранда Хобс и Шарлот Йорк Голдънблат.

Новината предизвика огромна вълна от вълнение сред почитателите на сериала, както и сред неговите хейтъри.

Зад кулисите: Излезе документален филм за „And Just Like That“

„Радвам се и съм развълнуван да разкажа още истории за тези живи, смели герои - изиграни от невероятно силни актьори. Факт е, че всички сме развълнувани. С „And Just Like That“... нашият сексуален живот се завръща“, каза в изявление изпълнителният продуцент Майкъл Патрик Кинг.

Да нощуваш в дома на Кари Брадшоу и то срещу само... 23 долара?

Сара Обри, която е ръководител на оригиналното съдържание в HBO Max, добави, че са били „възхитени от културния разговор, генериран от тези герои и техните истории, разположени в свят, който вече познаваме и обичаме толкова много“. Гордеем се с работата на Майкъл Патрик Кинг, на нашите прекрасни писатели, продуценти, актьорски състав и екипаж, които изведоха тези истории на екрана“, отбеляза тя, цитирана от „People“. „Нямаме търпение феновете да видят какво ни очаква в сезон 2!“

Благодарим на нашата публика. Ясно и просто, вие сте нашият сърдечен пулс. Толкова ви обичам!“, написа в Instagram Сара Джесика Паркър. 

Продължението на сериала идва след изключително успешния първи сезон на „And Just Like That“, който се превърна в най-силния дебют на платформата за стрийминг до момента, представяйки се по-добре от всяка друга премиера на сериал на HBO Max.

Продължението на „Сексът и градът“ проследи в 10 епизода живота на Кари като вдовица, която преоткрива себе си с помощта на приятелите си, след шокиращата смърт на съпруга ѝ Тузара (Крис Нот). Сезон 1 завърши с това, че Кари бавно отново започна да навлиза в света на запознанствата.

Смъртта на Тузара на премиерата на сериала беше един от най-обсъжданите моменти. Дни след излъчването на първия епизод, Крис Нот беше обвинен в сексуално посегателство от няколко жени. Това предизвика обществен отговор от главния актьорски състав на сериала и доведе до отстраняването му от планираната ретроспекция на финала. Нот обаче категорично отрече всички твърдения за неправомерно поведение.

Обвиниха в изнасилване Тузара от „Сексът и градът”

Актьорският състав на сериала включваше още Сара Рамирес, Сарита Чоудхури, Никол Ари Паркър, Карън Питман, Марио Кантоне, Дейвид Айгенберг, Уили Гарсън и Евън Хендлър.

По време на снимките на дебютния сезон на сериала, Уили Гарсън почина през септември, след продължителна борба с рак на панкреаса. Неговият герой Станфорд Блатч излезе от филма, чрез заминаването му за Япония.

Все още не е обявена премиерна дата на втория сезон на „And Just Like That“. Не се потвърждава и дали Саманта (Ким Катрал) ще се завърне на снимачната площадка на сериала, след като в последните сцени Кари се обади на приятелката си с въпроса дали не би искала да изпият заедно по питие. 

Колко печели на епизод от „And Just Like That“ Сара Джесика Паркър?

Сериалът на HBO „Сексът и градът“ е създаден от Дарън Стар и се основава на книгата „Сексът и градът“ от Кандис Бушнел. Оригиналната телевизионна поредица „Сексът и градът“ се излъчваше в продължение на шест сезона по HBO от 1998 до 2004 г. и бе последвана от два филма през 2008 и 2010 г. Сериалът „And Just Like That“ започна излъчване през декември 2021 г., а сред изпълнителните му продуценти са Майкъл Патрик Кинг, Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис, Синтия Никсън и др.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама