Зад кулисите: Излезе документален филм за „And Just Like That“

20:10, 08 фев 22 / Любопитно 25 2160 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Приключи първият сезон на продължението на сериала „Sex and the City“ – „And Just Like That“. За финал продуцентите на поредицата изненадаха своите почитатели с документален филм, който показва какво се случва зад кулисите.

Обвиниха в изнасилване Тузара от „Сексът и градът”

Сериалът „And Just Like That“ започна да се излъчва на 9 декември миналата година и се състоеше от 10 епизода. В него участие взеха звездите от оригиналната версия Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис, които отново изпълняват ролите си на Кари Брадшоу, Миранда Хобс и Шарлот Йорк. Ким Катрал, която се превъплъщаваше в образа на уверената Саманта, не се завърна на снимачната площадка.

Колко печели на епизод от „And Just Like That“ Сара Джесика Паркър?

Трейлърът показва как е създаден сценарият на сериала и как Синтия Никсън за първи път застава зад камера като режисьор на 6-ти епизод. Почитателите на поредицата имат възможността да надникват и в огромния гардероб на продукцията и да видят как работят дизайнерите на костюми в шоуто. Но това не е всичко, документалният филм добавя и гледните точки на новите членове на актьорския състав като Сара Рамирес и Сарита Чудхури, които играят съответно Че Диас и Сима Пател, пише Нова телевизия. 

Да нощуваш в дома на Кари Брадшоу и то срещу само... 23 долара?

От трейлъра обаче не се разбира дали любимата на мнозина поредица ще има продължение. Създателят на филма Майкъл Патрик Кинг споделя пред Variety, че обмисля вариант да направи и втори сезон. А и със сигурност всички очакват да разберат повече за новата любов в живота на Кари и разбира се – дали Саманта ще реши да се завърне на снимачната площадка и да се присъедини отново към екипа.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама