Защо дамският клин остава на мода през 2022?

17:30, 23 фев 22 / Любопитно 25 2762 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Ако има дреха, чиято мода едва ли някога ще отмине, това е дамският клин. Подходящ за ежедневно носене, подходящ и за специални поводи, този вид облекло е чудесен начин да забравим за стегнатите дънки, но отново да останем верни на придирчивия си вкус. Ще го открием в различни разновидности – кожен, с висока талия, стягащ и др. Крайният ни избор зависи до голяма степен от останалите дрехи, налични в гардероба, които може да са в спортен стил или строго елегантни. 

С какво можем да носим дамски клин? 

При комбинирането на този вид долнище с други дрехи, разполагаме с цялата свобода на света да експериментираме с различни съчетания. Сред най-популярните от тях е модел от кожа с риза и обувки на висок ток. Подобен аутфит се определя като удобен и стилен, а и доста изкусителен за мъжете… За финален щрих можете да заложите на кожено яке и клъч чанта, за да е визията още по-модерна. 

Клиновете за фитнес пък са супер еластични и удачни най-вече за спортуващите дами, които прекарват часове в залата, извайвайки красиво тяло. Подходящите допълващи елементи са маратонките, сникърсите, както и спортните горнища. Този тоалет е подходящ и за разходки сред природата, за неделния шопинг в супермаркета, както и за вкъщи, когато отново искаме да изглеждаме добре. 

Защо остава на мода и през 2022? 

Дамският клин ще е на мода не само тази година, но и още много дълго време занапред. На какво се дължи неговата феноменална популярност?

Ето кои са причините за тази тенденция: 

- комфорт и естетика на едно място – ако държите да откриете в една дреха красота и удобства, клиновете ще ви предложат именно това. Те са не просто оформящи и стягащи, но и доста практична придобивка, която всяка жена заслужава. С тях никога няма да срещнете ограничения при движение или пък да почувствате дискомфорт по време на тяхното носене. Прилепват плътно по тялото, но в никакъв случай не стягат, както често се случва с панталоните и дънките; 

- пълна свобода за комбиниране с всякакви дрехи и обувки – достатъчно сериозна причина да заложим на разтегливо долнище и винаги да го държим под ръка. Ползите за нас ще са десетки, но водещата ще е възможността да носим клина със спортни обувки, с боти, с отворени обувки на висок ток, с поло блуза, с риза, с туника и тениска с къс ръкав; 

Дамски клинове  https://alessa.bg/wedges

- широко приложение – еластичните долнища могат да се носят не само в ежедневието, но и за специални поводи, като фирмени партита, женска вечер с момичетата, романтична вечеря за двама и др. В случая е важно да проявите фантазия и да заложите на най-подходящите според повода и фигурата ви комбинации.

Изборът на която и да е дреха, трябва да лежи на модните тенденции и индивидуалните ни вкусови предпочитания. Това е единственият начин да се сдобием с правилното за нас облекло, било то клин или нещо друго. Бъдете взискателни към детайла и освен на дизайна, обърнете внимание и на качеството. Защото няма нищо по-хубаво от марково долнище с уникална визия и материи, които галят кожата със своята мекота! 

Какви видове има?

Основно можем да разделим клиновете на зимни и летни, както и на къси и дълги. От гледна точка материалите за изработка съществуват модели от кожа, от памук и еластан, от полиестер и др. Някои видове са с висока талия, а други са с по-ниска. По отношение на цветовете също има върху какво да помислите, защото разнообразието е наистина голямо – черни, сиви, бежови, с принт и прочее. 

При покупката на дамски клин се придържайте и към основния стил, който предпочитате. Някои жени се обличат предимно в елегантната тоналност, а други държат на удобствата и не се разделят със спортния екип. Ето това е много важен акцент, върху който трябва да хвърлите светлина, когато сте напът да инвестирате в подобен вид дреха. 

*Съдържание от alessa.bg

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама