Големите кавички

16:11, 09 ное 21 / Големите кавички 25 2198 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (25 - 29 октомври)

„Тези шкафчета, които прокуратурата не пожела да разследва с какви банкноти са пълни, вече е почти ясно откъде са. Борисов дължи обяснение пред народа. Борисов си е назначил прокурор, затова няма да бъде разпитван. По-голям имунитет от това да си назначиш главен прокурор няма“. Това заяви служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков на пресконференция, на която бяха оповестени нови разкрития за източване на милиони чрез непрозрачно пътно строителство. 

Бойко срещу Бойко: Има ли Борисов банка?

Правим някакви камуфлажни ремонта с цел да извлечем по-големи печалби, да присвоим по-големи суми от държавните финансови ресурси...Строителството у нас е превърнато в източник на престъпни доходи“, каза още Рашков.

Миналата седмица министърът обяви, че бившият премиер е свързан с източването на десетки милиони от строежа на магистрала Хемус чрез свързана с него банка, а днес лидерът на ГЕРБ даде заявка, че ще съди Рашков за клевета.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама