Пеевски бе на разпит в ДАНС

14:05, 06 окт 21 / Политика 25 3269 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Бившият депутат от ДПС Делян Пеевски дойде на разпит в ДАНС.

Той се яви в агенцията за национална сигурност, след като вчера се разбра, че името му фигурира в Досиетата „Пандора“ - международно журналистическо разследване за скрита офшорна собственост на политици и бизнесмени.

Ще се показвам в публичното пространство, тепърва ще станат ясни нещата за много хора (...) Всичко съм обяснил вчера", заяви Пеевски.

Не съм плащал за нищо, категоричен беше Пеевски на влизане в ДАНС, като освен това каза на репортерите да предадат „поздрави на г-н Прокопиев специално“.

Досиетата „Пандора“: Пеевски отрича за офшорките

Вчера в отворено писмо до медиите бившият депутат обяви, че твърденията в журналистическото разследване не отговарят на истината. Пеевски твърди, че случаят е активно мероприятие на кръга Капитал и свързаните с него медии. Според него моментът за това не е избран случайно - за да могат някои политици да се възползват  в предизборната си риторика.

Разпитът на Пеевски продължи по-малко от час. След него той остана лаконичен: „За каквото трябва съм дал обяснения“. На събралите се журналисти заяви, че ще има повод да отговори на всичките им въпросино не обясни къде и кога ще се случи това.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама