Скалата откри свой клонинг

14:00, 04 сеп 21 / Любопитно 25 2386 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Дори Дуейн  Джонсън – Скалата не е останал равнодушен, щом е видял полицейски служител, който силно прилича на него и за когото интернет потребителите не спират да говорят от две седмици.

49-годишният актьор от филма „Круиз в джунглата“ е останал силно впечатлен от огромната прилика с двойника си от Алабама - 37-годишния полицейски служител Ерик Фийлдс.

О, уау“, пише Джонсън в Twitter профила си към своя снимка до тази с лейтенанта от шерифството на окръг Морган, която стана вайръл с над 13 500 харесвания. Двамата снажни и гологлави мъже блестят с 24-каратова усмивка и слънчеви очила модел „авиатор“ на кадрите.

Скалата ще се кандидатира за президент на САЩ

Момчето отляво е много по-готино“, пише още Скалата, визирайки Фийлдс. „Пази се, братко, и ти благодаря за службата. Един ден ще пием текила и ще чуя всичките ти истории за Скалата, защото знам, че имаш такива“, не пропуска да се пошегува Джонсън, пише bTV.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама