Скалата ще се кандидатира за президент на САЩ

19:05, 13 апр 21 / Любопитно 25 2145 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Холивудският актьор Дуейн Джонсън-Скалата обяви, че ще се кандидатира за президент на Съединените щати, ако хората го поискат. Той обаче не разкри коя партия би го подкрепила, нито кога смята да се кандидатира за Белия дом.

48-годишната звезда от „Бързи и яростни“ е един от най-скъпо платените и популярни актьори в Холивуд и неведнъж се е заигравал с идеята да се кандидатира за президент, припомня bTV. 

Скалата се възхити от статия за него, написана от българка

Миналата седмица интернет допитване показа, че 46% от американците са склонни да подкрепят кандидатурата на Дуейн Джонсън за президент. Проучването също така установи, че 39% от хората вярват, че известните личности биха станали добри политици, като се има предвид, че имат политическа пригодност.

Изследователската агенция „Piplsay“ е анкетирала онлайн 30 138 души в цялата страна между 2 и 4 април, предаде БГНЕС. 

Скалата към Тръмп: Къде е лидерът ни във време, в което страната е на колене?

Припомняме, че Дуейн Джонсън неведнъж е критикувал държавното управление в страната. Миналата година отправи остри обвинения към тогавашния американски президент Доналд Тръмп, че е допуснал масовите безредици в Съединените щати след смъртта на Джордж Флойд.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 15:23, 20 апр 21

И сегашният президент е един фигурант само, така, че Скалата поне е актьор народа лесно ще свикне.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама