Мария Бакалова снима романтична комедия в Италия

20:02, 01 сеп 21 / Любопитно 25 3350 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Събитията около световно прочулата се българска актриса Мария Бакалова продължават да се развиват с бързо темпо.

Мария Бакалова стана кръстница на първия ни военен изледователски кораб

Холивудското светско издание Deadline обяви, че Мария Бакалова ще изиграе главна роля в романтичната комедия „The Honeymoon“. Това потвърди и актрисата, споделяйки публикация от изданието в Инстаграм профила си с думите „Развълнувана съм да играя в този филм, както и да бъда част от екипа на продуцентите…“.

„The Honeymoon“ е съвместна продукция на италианската дистрибуционна компания Notorious Pictures и британската Tempo Production. Понастоящем снимките се провеждат в Рим, като екипът вече е заснел сцени и във Венеция.

Първият, който поздрави Бакалова за новата роля, бе нейният откривател за голямото кино, а именно сънародникът ни Юлиан Костов, пише bTV.

Бакалова и Джей Ло прегърнати на ревю на „Dolce & Gabbana

Броени дни преди тази новина кинозвездата беше гост на ревю-спектакъла „Dolce & Gabbana Alta Moda“. Модното шоу събра знаменитости от цял свят, а на събитието Бакалова позира прегърната със звездата Дженифър Лопес. Двете бяха облечени в пищни рокли с флорални мотиви. И двете са носели богато украсени диадеми в бароков стил. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама