Какви дрехи не трябва да носят жените на среща?

18:15, 10 юли 21 / Любопитно 25 2597 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Стилистката от Лондон Ана Бей препоръча на жените да се отказват от къси, тесни рокли и прекалено дълбоко деколте, тъй като такъв еротичен външен вид ще създаде грешно впечатление. „Мъжът ще мисли само за секс по време на срещата“, обясни тя пред „Дейли мейл”.

Според нея твърде модерните дрехи са неподходящи за среща, тъй като мъжете предпочитат по-женствени и семпли тоалети. Бей изрази същото мнение за яркия грим и екстравагантните аксесоари. „Не бива да изглеждате така, сякаш се опитвате да впечатлите спътника си с всички сили“, добави британката.

Моден взрив: как бикините станаха бански

Според Бей списъкът с нещата, отблъскващи мъжете, включва още обувки с висока подметка или високи токчета, всякакви неженски дрехи, тениски или якета с подплънки, които създават ефекта на широки рамене. Освен това мъжете не обичат изкуствения тен.

Тя съветва жените да се откажат от дънкови шорти, бански с висока талия и гащеризони. Лондончанката отбелязва, че тези предмети от гардероба често изглеждат нелепо и неподходящо, пише БГНЕС.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама