Синди Крауфорд откри забавната страна на красотата

13:05, 27 юни 21 / Любопитно 25 3143 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Синди Крауфорд призна, че се е учила от по-малката си дъщеря как да се чувства овластена чрез красотата си.

55-годишният супермодел, който има две дъщери - Кая, на 19 и Пресли, на 21 заяви, че наблюдавайки тийнейджърката Кая постепенно е променила възгледите си за красотата. „Това, което обичам у Кая и в цялото тяхно поколение е, че те са много по-склонни да експериментират с външността си. Кая не се страхува да си каже (и да го направи): „Ще си подстрижа косата, ще я боядисам в розово и ще си сложа дълги изкуствени плитки”. А това ми напомня, че цялата тази индустрия за красота не трябва да потиска жените и да отслабва самочувствието им”, каза Крауфорд пред сп. „People”.

Дъщерята на Синди Крофорд се похвали с нова прическа

Сега тя също понякога експериментира с различен външен вид, за да се чувства по-самоуверена и да се забавлява. Целият смисъл е в това да се възползваме от различни възможности. Това е инструментът, който ни дава увереност. Може да си сложите цветни лещи или ярка очна линия (аз не бих го направила), но искам да кажа, че красотата трябва да е и забавна”.

Шестте правила на Синди Крауфорд за стилен живот у дома

Крауфорд, която стартира своя козметична линия „Meaningful Beauty” през 2005 г., се надява, че тя ще помогне на други жени да се почувстват по-уверени в себе си. Според нея „ако имаме късмет, ще остареем, гледайте на това като на привилегия”, пише БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама