Шестте правила на Синди Крауфорд за стилен живот у дома

20:00, 29 май 19 / Любопитно 25 2540 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Синди Крауфорд не спира да демонстира стила и блясъка си. А домът ѝ е мястото, където може да се развихри на воля и да покаже, че не я бива само на модния подиум. Показваме ви как супер моделът живее луксозно, но стилно и подредено без излишни вещи, сред много книги, цветя и уют.

Избира цветя, които засилват атмосферата

Страстта на манекенката са сукулентите и орхидеите, но цветята ѝ се променят в зависимост дома и от сезона. „Когато сме в къщата на езерото, винаги имам слънчогледи, защото са щастливи и слънчеви, но те няма да издържат в Малибу.“ Нещото, което избягва са силните аромати, защото съпругът ѝ, Ранд, е чувствителен към миризмите.

Уважава историческия дизайн на къщата

Макар да не се ограничава в един стил на декорация, Крауфорд се опитва да наблегне на нещата, които ѝ харесват. „Не ми харесва, когато хората си купуват къщи от средните векове и след това се опитват да ги направят модерни. Така къщата губи душата си. Обичам да усещам оригиналната идея.“ Някога е притежавала испанска хасиенда от 1927 година, чиито руини използвала, за да създаде дома си.

Намира баланса между устойчивостта и лукса в дома си

Тя е супер модел с луксозен начин на живот, но е и майка на две деца, която знае, че се случват инциденти. Обича домът ѝ да е стилен, но и достатъчно стабилен, за да устои на детските бели. За да преодолее тези проблеми използва много материи, които са типични за открити пространства, в дома си.

Мисли за всички сетива, когато декорира

„Бих искала един сляп човек да може да хареса къщата ми, така както един човек, който вижда, би могъл.“ Тя не се фокусира само върху естетиката, но върху цялостното усещане, което носят материите, музиката, свещите в дома ѝ.

Научете още за вкусовете на екс топмодела тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама