Кристина Ричи влиза в „Матрицата 4“

20:00, 07 юни 21 / Любопитно 25 2440 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Кристина Ричи се присъединява към все още неозаглавеното продължение на „Матрицата“, което засега е известно като „Матрицата 4“, съобщава „Колайдър“.

За присъединяването на актрисата към и без това впечатляващия актьорски състав на филма се разбира от прессъобщение на „Уорнър Брос“, но подробностите за персонажа на Ричи засега остават неизвестни.

Екипът на „Матрицата 4“ нарушил мерките срещу коронавируса с таен купон

Включването на Ричи в продължението на сай-фай сагата само допълнително засилва вълнението към предстоящия филм, който трябва да излезе този декември. Ричи се присъединява към изключително силен актьорски състав, който включва Киану Рийвс (Нео), Кери Ан-Мос (Тринити), Джейда Пинкет-Смит (Ниобе), Даниел Бернхард (агент Джонсън) и Ламбърт Уилсън (Меровингиан).

В „Матрицата 4“ Ричи ще се присъедини към новодошлите актьори в поредицата, сред които са Нийл Патрик Харис, Приянка Чопра и Джонатан Гроф. Така „Матрицата 4“ ще отбележи събиране между актрисата Кристина Ричи и режисьорката Лана Уашовски, тъй като преди това двете работиха заедно по лентата „Спийд Рейсър“ през 2008 г.

Киану Рийвс неузнаваем за снимките на „Матрицата“ 4

Филмът, който все още няма официално заглавие, ще излезе едновременно в кината и платформата HBO Max на 22 декември, пише bTV.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама