Плеймейтката Маги Бадер отрече да познава Бойко Борисов

15:46, 21 май 21 25 4047 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Отричам, да. Моля ви, оставете ме, не познавам хората. Нито господин Борисов, нито господин Илчовски, нито господин Ангелов. Аз съм си потвърдила думите, няма да коментирам. Това каза на излизане от прокуратурата плеймейтката Магдалена Тепавичарова, по-известна като Маги Бадер,  цитирана от „Дневник“. 

Тя не обясни за какво е била призована, нито уточни какви въпроси точно са й задавани от разследващите. Разпитът ѝ продължи близо 20 минути и тя се яви без адвокат. Какъв е поводът за разпита не е съобщено официално, но вероятно е във връзка с думите на бизнесмена Светослав Илчовски, че именно Бадер е Мата Хари и е направила снимките от спалнята на Бойко Борисов

Скандал в комисията „Манолова“: Бизнесмен разказa за кюлчета и Мата Хари

Пред комисията по ревизия към 45-ото Народно събрание Илчовски заяви, че собственикът на фирма „Градус“ е платил 5000 лв. на известна плейтметка „за да обслужи нашия премиер". Именно тя е направила снимките от спалнята на премиера в държавната резиденция. Тогава бизнесментът така и не каза името ѝ, само заяви, че има и запис за това. 

По-късно в интервю Илчовски сам обяви, че въпросната плеймейтката е Маги Бадер. Тя обаче отрече да познава както премиера Борисов, така и собственика на „Градус - Иван Ангелов. В публикация в социалните мрежи Бадер заплаши, че ще съди всеки, който свързва името ѝ с двамата.

Малко след това Илчовски размисли и обяви, че не Бадер е Мата Хари. „Познавам „Мата Хари“, не е плеймейтката Маги Бадер. Друга жена е. Прокуратурата трябва да я разкрие. Аз знам коя е жената, тя сама ще си каже момичето, каза бизнесменът пред Сашо Диков в „Евроком“.

Самият Борисов още преди година заяви, че снимките от спалнята му са дело на една дама, която като Мата Хари е режисирала кадрите и е поставила в нощното му шкафче пари и златни кюлчета. Прокуратурата обаче не успя да разбере дали снимките от жилището на Борисов са истински.

Лидерът на „Да, България“ Христо Иванов отдавна призова държавното обвинение да провери коя е самоличността на Мата Хари.

Прокуратурата да обяви как е търсила „Мата Хари“

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама