Борисов: Президентът Радев ме следи с дрон, подарен му от Китай

17:18, 17 юни 20 / Политика 25 5060 Шрифт:
Автор:

Нашите политически противници днес удариха дъното! Не бяха тоалетни, не бяха спални, не бяха манипулации... Прави се сега, а не преди изборите, защото юли е важен месец. Това заяви премиерът Бойко Борисов на брифинг в централата на ГЕРБ след поредните компромати срещу него.

По-рано през деня сайтът afera.bg публикува снимки на стая и на чекмедже, върху което се вижда пистолет, а в него – големи суми пари в брой на пачки с банктноти от по 500 евро. На една от снимките на леглото до въпросното шкафче се вижда и спящо лице, което силно прилича на Бойко Борисов. На пресконференцията премиерът потвърди, че това е той. НСО започна служебна проверка по случая.

"България върви към влизане в Еврозоната и банковия съюз в средата на юли и това е парична независимост. Станахме неугодни, когато извадихме България от една орбита и я пратихме в евроатлантическата общонст с новите изтребители. Тогава се роди ярката омраза към нас", допълни той.

Снимка: БГНЕС

"Днес имах разговори с Шарл Мишел за петък за съвета на ЕС и България да получи най-много пари. И днес заявихме като най-изостанали през годините и ни трябват парите за кофхеията, зелената сделка. Ще ги получим", категоричен е Борисов.

"България в момента строи два абсолютно незвъзможни проекта - конектора и хъба, а само преди час Петкова ме уведоми, че успяваме за един мощен консорциум за "Белене", плюс втечнената газ и ядреното гориво. За първи път руската страна разреши на "Уестинг хаус" да види нейните горива. Плюс всички инфраструктурни проекти, които нямаше да бъдат построени без нас", заяви още премиерът.

 "И какво получавам? Компромати и манипулации. Аз предупредих, че в учебниците на КГБ е записано, че когато създадеш един компромат, с който да отвратиш този, който го гледа, ще успееш. Може ли да ме снимат в спалнята? А веднага след това махнаха тази снимка! Защо? Това е от преди една година - дали са мои съпартийци как и що, оставям на прокуратурата на разследва. Оставаше да има едно малко момче до мен и от тук да се хвърля! Сто пъти казах, че от  Божков нито аз, нито партията е взимала пари", отсече Борисов.

"Това ли е демокрацията? Наричат ни хунта, наричат ни какво ли не, леят се компромати срещу нас от телевизии и сайтове. Ние сме жертви! Това ли не е демокрация, щом всичко пускат? Ама и гол да ме снимат, то това остава. Защото спя гол. В Банкя в тоалетната ме записаха. Защо да не спя? случва ми се за спя по 4-5 часа", заяви още той. 

"Нито евра, нито злато съм имал! Ама така са го направили... Само малкото момче ми липсваше в спалнята, това ли е демокрацията? За кой друг излезе, чия друга спалня е интересна? Пускайте повече! Не знам защо са ме снимали завит, да ме бяха снимали гол, защото аз така спя", допълни още министър-председателят.

Той коментира и записа, в който мъжки глас, за който се твърди, че е на Борисов, обижда председателя на парламента. "Цвета прекрасно знае колко я обичам и уважавам и  мъжа й. Очакваха да си тръгне с цялата кърджалийска организация. Затова го направиха този запис", каза лидерът на ГЕРБ.

Той заяви, че има подозрения кой може да го е записал, тъй като е имало изпълнителна комисия на ГЕРБ в дома му. "Не знам какво и откъде могат да вземат и да компилират. Надявам се и съм убеден, че сега като видят експерти и прокуратурата, ще се разбере дали и как е монтирано и дали е законно. Ако е законно, това вече ще е проблем", допълни той.

"Целта им е да се убие флагманът и да се разпилее ГЕРБ през Цветанов, втори, трети и т.н. И те не жалят нито сили, нито пари. Първо, това са президентът, БСП, Цветанов, Манолова, Слави Трифонов, и всички БСП-та и подземни кълбета, готови да се прегърнат с всеки само не и с ГЕРБ", подчерта премиерът.

Премиерът Борисов заяви още, че президентът Румен Радев го следи с дрон. "От НСО ми казаха, че са му го подарили от Китай. Той лично го управлявал и обикаля около терасата и хола ми с него. Като казах на НСО, че ще го сваля, те му предадоха и той го изтегли", шокира с думите си министър-председателят. 

Снимките се разпространяват в социалните мрежи. Премиерът потвърди, че той е спящият мъж на снимката.

Ключови думи
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Петър 18:41, 17 юни 20

Негови са парите. И са само малка част от откраднатото и подкупите които взима. Да разправя смешките и оправданията си на "туристите" от 4-ти километър. Този мръсен копелдак е патологичен лъжец. Престъпник. В политическата история на държавата ни не е имало по-голям престъпник от този. Национален Протест. Революция. Да се помете тази крадлива ГЕРБерска смрад с камъни и сопи. Да им се потърси сметка за всичко. Ние - Народа да им търси сметка, щото никой друг няма да го направи. Онзи т.нар. главен проКУРор не е избран, а е назначен, точно затова - да пази тези гнусни престъпници. 11 години БРУТАЛЕН грабеж. Страната ни е на дъното заради този психопат който еднолично управлява държавата ни. Опитва се да прехвърли насраните си гащи в къщата на президента измествайки фокуса от себе си. Да се измете този БОКЛУК заедно с ПОМИЯРИТЕ около него. Тези са като тумор нароил метастазите си из държавата ни. Този тумор трябва да се изкорени.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама