Големите кавички

11:20, 26 апр 21 / Големите кавички 25 11582 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (19 - 23 април)

„Снощи като гледах Оскарите - браво на нашето момиче. Радваме се и сме щастливи, в следващите години тя може да стане и кандидат за премиер – явно по това ще се определят новите кандидати за премиери, а не по политическата им отговорност, опит и знание. Между другото имаме хора с по 8 езика, с по 10 езика, така че трябва и тях да ги покажем. Очаквах във всеки момент снощи Мая Манолова да влезе на Оскарите и да почне да им иска документацията. Обаче не се появи, как може, това е за първи път да не се появи на Оскарите, да грабне статуетката и да иска да я изследва“.

Така премиерът Бойко Борисов коментира днес намерението на Слави Трифонов да издигне за премиер шахматистката Антоанета Стефанова (която владее 5 езика), но да върне веднага мандата за съставяне на правителство. Думите му са препратка и към акцията на Мая Манолова в държавното дружество „Булгартрансгаз“ в края на миналата седмица.

Борисов нарече Трифонов страхливец

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 3
1 Анонимен YORDAN YANEV 16:59, 26 апр 21

ABE KRETEN...KATO TE GLEDAM...EDVA LI ÖSKARITE"V ZATVORA STE TI SE RAZMINE..

2 [email protected] 17:32, 26 апр 21

Ключовите думи тук са две:
Голямата уста.

3 Анонимен 08:25, 27 апр 21

Борисов за пореден път демонстрира простотията и тъпото си чувство за хумор. А колкото до оскарите, както винаги сме във възторг от поговорката като няма риба и ракът е риба. Така сме вече отпреди трийсетина години...

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама