Топ 5 новини от седмицата

09:00, 25 апр 21 25 2243 Шрифт:
Биляна Иванова Автор: Биляна Иванова

Екипът на Topnovini.bg подбра петте най-четени новини от седмицата в рубриката „Топ 5“:

1. „Непоискано мнение с Андрей Арнаудов“: За обществените поръчки и българския казан

В рубриката Андрей Арнаудов обръща специално внимание на теми, които в студиата и в интервютата едва ли ще го попитат, а има какво да каже. Така или иначе в социалните мрежи това вече е масова практика. Тази седмица темата са обществените поръчки и защо доказали се професионалисти отказват да участват в тях.

2.Новият кабинет на ГЕРБ: Калин Вельов - министър на културата, Любен Дилов – на туризма

Нови, познати и позабравени имена видяхме в проектокабинета на ГЕРБ. В сравнение с „Борисов 3“ промените са цели осем. Чухме на кои лица залага лидерът Бойко Борисов от болница „Софиямед“, където бе оперирано коляното му.

3. Борисов е в добро състояние след операцията

Въпреки че е премиер в оставка и пред него стоеше тежката задача да избере хората за бъдещото правителство, Бойко Борисов не спира да спортува. Случайно или не той влезе за поредна операция на коляно дни преди заседанието, на което трябваше да докладва на депутатите за плана за възстановяване.

4. Големите кавички

„Можем да се подкрепяме – аз куцам с десния крак, Слави с левия, но не сега“, коментира Бойко Борисов. Репликата му е в отговор на думите Любен Дилов, че най-силни политически фигури в момента леко куцат.

5. Депутатите в надпревара кой е най-големият душманин на ГЕРБ

Кой е най-големият душманин на ГЕРБ? В такава надпревара влязоха депутатите по време на едно от първите си заседания. Искрите разпалиха от ГЕРБ, които обвиниха новите партии и ДПС в задкулисие. Всички побързаха да изтъкнат колко мрязат предишните управляващи и кой може да премахне модела „ГЕРБ“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама