Мария Бакалова с две номинации за филмовите награди на MTV

09:35, 21 апр 21 / Любопитно 25 2988 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Комедията „Борат 2" получи три номинации за филмовите и телевизионните награди на MTV - за най-добър филм, пробив на Мария Бакалова и най-добро екранно дуо за Бакалова и Саша Барън Коен, съобщи Контактмюзик.

Мария Бакалова е номинирана в категорията за пробив заедно с Антония Джентри за „Джини и Джорджия", Ашли Парк за „Емили в Париж", Пол Мескал за „Нормални хора" и Реге-Жан Пейдж за „Бриджъртън".

Мария Бакалова е първата българка с номинация за „Оскар“

Сред конкурентите на Мария Бакалова и Саша Барън Коен в категорията за най-добро екранно дуо са Педро Паскал и Грогу (Бебето Йода) за „Мандалорианецът", съобщи Нова телевизия.

Филмовите и телевизионните награди ще бъдат раздадени в Лос Анджелис през май. Шоуто е разделено на две вечери, като първата на 16 май ще бъде посветена на основните отличия, а втората на 17 май ще бъде ориентирана главно към риалити форматите. Феновете могат да гласуват за своите фаворити до 30 април. 

Кои са конкурентките на Мария Бакалова за големия „Оскар“?

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 RomanZew 23:39, 05 юли 22

Купить счётчик газа и другое газорегуляторное оборудование в Москве и Московской области. Мы предлагаем сигнализаторы загазованности марки Seitron от 12000 рублей.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама