Как се ходи на любовни срещи по време на пандемия

19:35, 12 фев 21 / Любопитно 25 3307 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Въпреки коронавируса, любовта все така е най-силната емоция, към която хората се стремят и която не спират да търсят. Колко трудно обаче е да ходиш по срещи в условията на „новото нормално“ и как пандемията промени начина, по който откриваме своята половинка - пример дават от Унгария.

Затворени са баровете и дискотеките, затворени са дори кафенетата. Не можеш да отидеш на кино, театър или концерт, където евентуално да срещнеш своята сродна душа. Пандемията обаче не успя да попречи на необвързаните да търсят нови запознанства. И настъпи времето на онлайн платформите.

Най-абсурдните покупки на холивудските звезди

По време на втората вълна имаме 30% ръст на потребителите. Но дори да откриете любовта на живота си в сайта, следва още по-трудното - да си планирате среща в град, в който нищо не работи, казва Петер Вейлер, директор на сайт за запознанства, цитиран от БНТ.

И докато за някои видеочатовете с потенциални партньори са сполучлив заместител на първите срещи, други си остават непоправими романтици и не вярват, че в интернет ще открият любовта. И тук на помощ идва друга нова идея - преходи в планината, организирани специално за необвързани. Сред чистия въздух и красивата природа вече са родени няколко щастливи двойки.

Според проучване над 2 млн. унгарци са сами, а пандемията прави три пъти по-трудно превъзмогването на самотата. Кой знае - може пък именно планината да е новото най-подходящо място за откриване на любовта...

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама