Адемов: Не приемам България да бъде унижавана от хора, вдъхновяващи се от Сталин и Путин

10:18, 09 окт 20 / Политика 25 1839 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

„Аз гласувах убедено против резолюцията за България! И не само защото съм от ГЕРБ, а и защото представлявам България в ЕП. И като такъв не приемам тя да бъде унижавана от хора, които се вдъхновяват от Маркс, Ленин, Сталин и Путин“, написа във Facebook евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.

Европарламентът одобри резолюцията за България

Не приемам тя да бъде унижавана от хора, които не са подкрепили подобни декларации срещу диктатора Мадуро във Венецуела и недемократичния режим в Русия, защото смятат, че там няма проблем с демокрацията, а в същото време си позволяват да обвиняват България, че има проблем с демокрацията. Не приемам България да бъде унижавана от хора, които нямат нищо против социалистическото правителство в Малта, доказано, че е замесено в убийството на журналистката Дафне Галиция, а в същото време да са загрижени за журналистите в България“, написа още евродепутатът.

Йончева: Резолюцията показва, че Борисов вади България от Европа

И смятам, че новият политически дует Елена Йончева и Радан Кънев, (ДБ/БСП), е длъжен да обясни на своите почитатели - какво ще предприемат заедно оттук насетне, за да изпълнят някои от препоръките на резолюцията, като например да се направи всичко възможно, за да се ратифицира Истанбулската конвенция и да се регистрира партия ОМО "ИЛИНДЕН“, посочи Адемов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама