Още 100 души напускат ГЕРБ във Видин

18:40, 17 сеп 20 / Политика 25 4142 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Разпадът във видинската организация на ГЕРБ продължава, а до дни се очаква още 100 души да хвърлят партийните си книжките, съобщава „Конкурент“  като се позовава на информация от свой източник в управляващата партия.

Заявленията ще бъдат подадени знаково след учредяването на партията на Цветан Цветанов – „Републиканци за България“. Събитието е на 27 септември в София. Хората разпознават Цветанов и като партиен лидер, изграждал и ръководил партийните структури, и като човекът, помагал за развитието на Видинския край най-много.

Бившият кмет на Видин Огнян Ценков: Ние вярваме на Цветанов

Недоволството ескалира след последните подигравки от ръководството на партията. Посещението на премиера Борисов във Видин и нежеланието му да се срещне с членовете на ГЕРБ била капката, която преляла търпението.

Превръщането на видинския театър в партийна централа, за което са обвинявани от видинчани за нанесени щети на новото обзавеждане, пък е най-коментираната тема през последните дни в социалните мрежи.

"ГЕРБ се превърна в най-мразената партия по вина на ръководството, което пази не хората си, а местните дерибеи. Ние сме хора с морал и достойнство и не желаем да имаме нищо общо с това", казват част от онези, които твърдо напускат партията.

Напишете коментар
Коментари: 6
1 Анонимен 11:50, 18 сеп 20

Видин е унищожен от некадърни и крадливи управници.

2 Анонимен 12:06, 18 сеп 20

Бойко унищожи Видин от злоба,преди години му казаха,че "асфалт не се яде".Гербаджий бесепари като М Миков всички вие сте бити карти! Трябват нови партий

3 Анонимен 12:08, 18 сеп 20

Цв.Цв нов бардак със стари труженички

4 Анонимен 17:47, 09 дек 20

Ами гербаджийте виждат,накъде духа вятъра и се ориентират, както винаги

5 Момо 17:50, 09 дек 20

И сега е шуробаджанащина в община и областта, некадърни и мързеливи чиновници,като отидат хората при тях ги гледат отгоре ,а бе им решават проблемите,не се работи и мръсотия по села и във Видин до шия

6 Анонимен 19:04, 16 авг 21

И ЧАСТ ОТ ТЯХ ОТИДЕ ПРИ СЕТИПЕТЪР

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама